29 November 2012

It's My 25th Birthday!!

Today is My Birthday!!..Happy Birthday to me! and yess yang ke...25 Tahun. Ohhh No..Sungguh tak sangka dah dipertengahan 20an dah umur aku sekarang ni..rasa macam baru semalam jer abis Form 5.haha.  Anyway, tiada yang lebih menggembirakan bila your Family, Love and Friends wishing you Happy Birthday..Really.really Appreciate it guys :)


So today, the whole day aku habiskan masa berjalan bersama Bestfriend Ayin and her Family. Beli barang hantaran untuk sis dia..Ohh My, lain pula rasanya bila keluar masa Birthday..Berganda kegembiraan berbanding hari biasa..mana tak nya sepanjang masa asyik senyum memanjang.texting pun senyum.itu memang tabiat semulajadi..and Yess, They really make my day. Thank You so much guys.


Ini pula satu-satunya benda yang sempat aku buat masa kat kampung..sekadar nak menaikkan mood Birthday..sebab menyambut Hari Lahir bukanlah satu tradisi dalam keluarga..sekadar bagi wish itu pun dah lebih dari cukup bagi aku bila ada yang mengingati..


Another  DIY yang sempat aku buat semalam sebab tak tahu nak buat apa dengan white board.dibuang sayang, disimpan pun tak ada faedahnya.bak kata mak, buat menyemak je kalau nak simpan. maka aku yang sememangnya prihatin dengan nasib barang recyle ni pun lalu mengikhtiarkan cara nak menyelamatkannya dengan menggunting jer mana-mana gambar kat majalah yang berkenan dihati..then lekatkan jer kat white board tu..hah..jadilah seni tampal kot.ye ke?

P/s : Thanks again for the Birthday wishes guys.xoxo :)

10 ulasan:

  1. Happy Bornday yang ke 25. Tua dah kekeke. kita gang november ;D

    BalasPadam
  2. Enna Zackni: Thank you dear..bila birthday u?

    BalasPadam
  3. Isnah Firzanah: Thank you so much sis :)

    BalasPadam
  4. Happy Birthday.. I follow! #559 http://yieweezer5915.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Yaya Ade: Thank you so much dear :)

    BalasPadam