2 Disember 2011

Hadiah dari Ayin..Say Yeay!!!


OMGGG!!!..Sangat teruja bila mendapat hadiah daripada Ayin..walaupun Birthday aku dah berlalu..tetapi masih jugak mendapat hadiah..suka sangat-sangat. Dalam tempoh minggu ni kerja mendapat hadiah jer aku. Daripada kekasih hati yang memberi hadiah secara berperingkat dan penuh rahsia hinggalah kepada Ayin..Seronok sangat walaupun tahun ni aku tak menyambutnya..tetapi bila mendapat hadiah..rasa ke-terujaan itu tetap masih ada.hehe.

Lalu, bagaimana harus aku katakan tentang perasaan aku disaat dan ketika ini..sangat gembira dan teruja lebih-lebih lagi bila mendapatnya daripada orang yang menyayangi kita..itu yang paling penting.

Baru jer tadi aku siapkan entri tentang bercinta ngan lecturer terus dia text nak bagi something..Tapi yang pasal lecturer itu hanyalah mimpi semata-mata..Terlampau banyak mistake la mimpi tu..terutamanya pasal watak lelaki dalam mimpi..boleh pulak muka lecturer aku yang jadi kekasih..ceh..sengau rasa otak dibuatnya..

Apa-apa pun Thank You so much dear Ayin..suka sangat2 ngan present tu..hehe.


2 ulasan:

  1. Hye Sue Perbs..memang seronok dpt hadiah.lebih2 drpd kwn baik.hehe.

    BalasPadam