22 Jun 2011

- 3 Hari Menghilang -

Kemana..? Di mana..? Dengan siapa..? tak dengar pun khabar berita..Sebenarnya aku ada di mana-mana. Kat rumah sendiri, kat rumah kawan..kat kedai-kedai yang berdekatan. Cuma apa yang aku lakukan disepanjang 3 hari tu tidak mengizinkan aku untuk menulis blog..tak terdaya rasa tangan dan kaki ini..Mintak Maap ya my sayang (Blog)..sibuk sangat-sangat..gini kisahnya...

HARI PERTAMA MENHILANG.. (19 JUNE 2011)

Tak jauh mana pun pegi nya..tu haa, kerumah Ayin jer..tolong dia membungkus kasut untuk customer..semua sekali 36 pasang..36 okey..tambah pulak tangan aku sepasang..gila tak letih..tapi aku mintak izin untuk balik sebelum pukul 11..

Bila dia mintak tolong tu aku tak la kisah sangat..sebab aku hanya pikir tu je la masa untuk di luangkan bersama..bukannya macam zaman sekolah yang setiap hari kita pegi jalan kaki bersama kan..ia la, makin dewasa makin kurang la masa yang kita ada..lebih-lebih lagi kalau kawan dah kawen..uwaaaa..:( tak ke sunyi hidup aku..dah dah jangan emo..poning kepala DEn..tak kuasa melayan jiwangmu.

Malam tu kan yang best nyer..sambil membalut sambil mencuba..seronok tak seronok macam rasa kasut tu aku yang punya..haaha.tolong la jangan perasan. Masa membalut tu tak pulak rasa letih sangat..tapi bila balik jer jumpa ngan tilam..tersungkur jugak aku tido..jess..jess.

Antara kasut yang aku cuba..cantik kan..dan kotak-kotak yang bertimbun tu pulak aku yang balut..itu baru separuh ye..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan