29 November 2011

29/11- Its MY BIRTHDAY !!!!

Okayyy..Hari ni memang hari jadi aku. Secara rasminya.. Genaplah umur aku 24 tahun hari ini.

Asal jer sebut Hari Jadi orang akan excited melampau-lampau..tetapi tidak pada aku..kerana hari ini aku melalui banyak perkara indah dan sedih dalam masa yang sama..Indahnya bila ada insan yang terdekat tidak lupa ngan Hari Jadi aku..Terima kasih buat kekasih yang setia bersamaku..juga teman rapat yang ter-lebih advance wish Happy Birthday kat aku sampai mengalahkan kekasih aku sendiri, siapa lagi kalau bukan cik Ayin..haha..dia memang..setiap masa mengingatkan aku bahawa hari jadi aku semakin hampir..Anyway Thank You So Much. Itu part bahagianya okayy..

Kenapa aku tak ter-lampau excited walaupun sepatutnya aku boleh melalak seorang diri di dalam bilik..suatu kebiasaan bila ter-lalu gumbira..tetapi hari ini pilu sungguh rasa hati..sebab parent masih kat kampung..adik pulak dah pergi Brunei mengikut kakak. Tinggal aku bersama abang dan segala kucing jer kat rumah. Diaorang mana pandai nak wish Birthday..huhu.

Kalau tahun-tahun yang lepas..mesti kakak sekeluarga ada datang dan sempat buat surprise party..tu pun aku yang ingatkan diaorang..dah tua bangka pun masih jugak aku ingatkan keluarga tentang hari jadi dan hadiah..Betapa bawah umurnya sifat aku tu..hehe.

Apa-apa pun Terima kasih kepada semua yang wish Happy Birthday kat Aku hari ni...sangat menghargainya..walaupun yang wish tu samada dikenali atau tidak..tetapi demi membuatkan orang yang menyambut Hari Jadi itu gembira.. mereka ucapkan jua dengan seikhlas hati..Terima kasih ye korang...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan